OVER ONS - Nazar
20
page,page-id-20,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

OVER ONS

NAZAR PARTYCENTRUM

Nazar Partycentrum is al meer dan 10 jaar een sfeervolle locatie in Eindhoven, geschikt voor evenementen als congressen en bruiloften tot ongeveer 1000 personen. Wij hebben een ruime parkeergelegenheid, waar u uw auto gratis kwijt kunt. Nazar heeft een gunstige ligging op nog geen 3 minuten van de autoweg A-50.

Nazar Partycentrum ligt naast het winkelcentrum Woensel, vlakbij de doorgaande weg, de John F. Kennedylaan. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer van of naar het centrum van de stad zijn goed.

Diamond Wedding & Party Planner

Als u op zoek bent naar creativiteit en een energieke invulling voor uw bruiloft of feest, dan heeft Nazar een gediplomeerde wedding & party planner in huis. Naast Nederlandse bruiloften is Nazar in samenwerking met Diamond gespecialiseerd in het organiseren van Perzische, Turkse, Marokkaanse en Arabische bruiloften.

Het feest wordt georganiseerd volgens jullie wensen, idee├źn, verwachtingen, dromen en gedachten. Door jarenlange ervaring en kennis van andere culturen kan Diamond wedding & party planner hier goed op inspelen. Lees meer.