FACILITEITEN - Nazar
24
page,page-id-24,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

FACILITEITEN

Nazar heeft de beschikking over haar eigen zaal met tal van mogelijkheden. Wilt u uw bruiloft of feest en succes laten zijn en wilt u dit op een professionele manier verzorgd hebben? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben vele jaren ervaring in het organiseren van bruiloften en feesten op hoog niveau, voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Wij faciliteren bijvoorbeeld:

BLOEMEN & BOEKETTEN

Het bruidsboeket is een accessoire dat niet mag ontbreken op je bruiloft. Hierin bieden wij diverse modellen van verschillende bloemsoorten. Passend bij het bruidsboeket bieden wij ook diverse bloemendecoraties aan.

9
DECORATIE & STYLING

Maak uw huwelijk sfeervol en gezellig met diverse decoraties. Denk hierbij aan tafeldecoraties, zoals luxe kandelaren, bloemstukken, stoelstrikjes, servies etc. Maar de aankleding van de zaal is ook belangrijk. Hierbij kunt u denken aan het compleet omtoveren van een neutrale zaal naar een zaal met een moderne of juist hele classic look.

deco1
TAARTEN

Bij iedere bruiloft hoort een taart en mag een bruidstaart eigenlijk niet ontbreken. Die kunnen wij in diverse smaken, vormen, afmetingen en kleuren aanbieden. Mocht u zelf een model in gedachten hebben, dan kunnen wij uiteraard hierin ook voorzien.

taart model 5
CATERING

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak, bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten. De catering is daarbij een belangrijk onderwerp. Wij hebben daarvoor een breed aanbod voor zowel kleine als grote groepen. Naast Nederlandse catering hebben wij gespecialiseerde cateraars voor de Turkse, Perzische, Arabische, Marokkaanse, Indiase en Surinaamse keuken. Vraag naar de mogelijkheden!

eten
TROUWBEDANKJES

U kunt uw gasten bedanken voor hun aanwezigheid door hen bij het afscheid te verrassen met originele of luxe huwelijksbedankjes, gemaakt in uw persoonlijke stijl of over het thema van het huwelijksfeest. Wij bieden u daarin een ruime keuzemogelijkheid.

bedankjes
UITNODIGINGEN

Een stijlvolle trouwerij begint veelal met trouwkaarten. Hiervoor hebben wij een breed scala aan mooie, unieke en verrassende ontwerpen. Maar een ontwerp helemaal op maat gemaakt kan uiteraard ook.

kaartuitnodigingo1
VIP VERVOER

Laat u in stijl vervoeren naar uw bruiloft of evenement! Wij zorgen ervoor dat u als “VIP” op uw bestemming aankomt. Informeer naar de diverse modellen uit ons wagenpark.

15541993_1218696961543344_1389521190806445721_n
HOTEL-ACCOMMODATIE

In samenwerking met verschillende hotels in Eindhoven en omgeving kunnen wij voor u en uw gasten tegen aantrekkelijke prijzen vervoer en verblijf regelen.

07
FOTOGRAAF & VIDEOGRAAF

Laat uw bruiloft vastleggen in een fotoalbum of in een korte trouwclip door onze professionele fotograaf en of videograaf. Een trouwclip met de foto’s en filmpjes is een samenvatting van uw bruiloft en zo kunt u later weer even terugdenken aan die bijzondere dag.

14716067_1153002951445280_872784647065455328_n[1]